ieder mens, iedere organisatie heeft een unieke betekenis in de wereld. Eén die je gerust bestaansreden mag noemen. Ken je hem eenmaal, dan beschik je over een krachtbron die blijvend energie en inspiratie geeft. Voor jezelf en voor de wereld om je heen.
 
 
 Erkenning te krijgen: het is misschien wel het diepste verlangen van ieder mens. Gezien en gehoord te worden, in onze wensen, behoeften en verlangens. Maar vooral ook ook om wat we zijn en betekenen voor anderen.

In betekenis hebben voor anderen ligt de grootste voldoening, schuilt het grootste geluk, maar het is ook wat je succesvol maakt in je leven. Ik geloof dat ieder mens, iedere organisatie, een unieke betekenis in de wereld heeft. Eén die je gerust bestaansreden mag noemen. Ken je hem eenmaal, dan beschik je over een krachtbron die blijvend energie en inspiratie geeft. Voor jezelf en voor de wereld om je heen.   

De zoektocht naar hun ware betekenis duurt voor veel mensen en organisaties lang. Soms omdat ze eroverheen kijken terwijl ze recht voor hun voeten ligt, soms omdat ze op de verkeerde plaatsen zoeken of zich laten laten leiden door de waan van de dag en zo van het ene op het andere dwaalspoor terecht komen.

Uit eigen ervaring weet ik hoeveel voldoening het schenkt om te vinden wat je betekenis is en daar vervolgens naar te leven. Daarom heb ik er mijn werk van gemaakt, anderen te helpen hun betekenis te vinden. En ze daarmee in staat te stellen, dat te doen dat voor anderen weer van betekenis is. Mijn naam is Ewald Theunisse. Ik ben betekenisgids.