ieder mens, iedere organisatie heeft een unieke betekenis in de wereld. Eén die je gerust bestaansreden mag noemen. Ken je hem eenmaal, dan beschik je over een krachtbron die blijvend energie en inspiratie geeft. Voor jezelf en voor de wereld om je heen.
 
 
 


In ieder mensenleven is er een thema dat, vaak onbewust, als een rode draad door het bestaan loopt. Het kan een aanjager zijn, maar ook een struikelblok. Een motivator, maar ook iets dat remt, beperkt, beknelt. Totdat je leert dat juist jij degene bent die aan dat thema nieuwe inhoud en betekenis kunt geven en daarmee een voorbeeld voor anderen kunt zijn.

In een heel bijzonder programma, CruxWerk, dat ik ontwikkelde met Maleene de Ridder, kun je dit thema, de crux van je bestaan, boven water krijgen en er de betekenis aan geven die het verdient. Je leert waar het vandaan komt en welke uitdagingen je aan moet gaan om er op een positieve manier mee om te gaan en er je ambities mee te realiseren.

CruxWerk is speciaal ontwikkeld voor toptalent in ontwikkeling, op zoek naar ontremming en authentieke betekenis. Voor de leiders van morgen, die zich realiseren dat leiderschap niet alleen draait om vakinhoudelijke competenties, maar ook om persoonlijke meerwaarde die henzelf motiveert en anderen inspireert.

CruxWerk is een fundamenteel ontdekkingsprogramma, dat moeiteloos in te passen is in management development trajecten in elke branche. Het maakt mensen diepgaand zelfbewuster en helpt ze om blijvend te werken vanuit hun authentieke kracht en betekenis. Klik hier voor meer informatie.